tiistai 11. kesäkuuta 2013

55.

Kaupunki on villieläimen helvetti.

6 kommenttia:

  1. Voi karhuparka, joka eksyy kaupunkiin!
    Ennen pitkää sitä jahdataan asein tuliluikuin. Ja kun se onneton nalle ei mitään pahaa tahdo. Se on kuin Tuntemattoman sotilaan Riitaoja sodassa.
    Voi voi.
    ....................................
    Kosti

    VastaaPoista
  2. Kaupunki on saalistajan paratiisi.

    VastaaPoista
  3. Yleensä ottaen niin on. Toisaalta olen nähnyt muutamia luontodokumentteja Euroopan suurkaupunkien keskellä olevista puistoista, joissa elää ja kukoistaa runsas villieläinkanta. Ja onhan niitä tyytyväisiä villieläimiä, etenkin lintuja, löytänyt paikkansa myös Helsingissä.
    Kaupunki voi olla helvetti myös ihmiselle.

    VastaaPoista
  4. Anteeksi, kommentoinnin vähäisyys, olen mökillä. Annatte huolellista ja oivaltavaa palautetta jatkuvasti. Olen äärimmäisen kiitollinen ja innostunut. Te annatte tälle projektille merkityksen. Dialogi jatkuu. Yt, Lassi, Hämeen ilves.

    VastaaPoista
  5. Terveisiä ilvekselle Hämeeseen:
    taisi olla lauseessa myös omakuvaa.

    Kanadassa on karhuja, jotka tonkivat kaupunkipihojen roskiksia: ovat niin kulttuuristuneet tai laiskistuneet, oppineet karviseksi.

    Eilen puistossa lokit kävivät kimppuuni. Kuvittelin eläväni Linnut -elokuvaa. Sitten huomasin: lokkien pesä oli pudonnut puusta kävelytielle.

    Elämet ovat keskuudessamme. Halusimmepa tai ei.

    Keskustelu susista jatkuu. En tiedä, mitä mieltä olisin Kiteellä tai Lieksassa jne. Äkkiseltään olen sitä mieltä, että kaikkia lajeja täytyy suojella. Mutta...
    -----------------------------------
    Kosti

    VastaaPoista
  6. PS! Kamunen, hyvä käänteisaforismi!
    Kosti

    VastaaPoista